BibliotecaAlba.ro – doza zilnică de cultură din județul tău!

BibliotecaAlba.ro este prima bibliotecă digitală care reunește scriitorii din județul Alba, cu scopul de a promova și conserva patrimoniul cultural local precum și de a asigura o mai bună diseminare a informației. Alături de materialele personalitaților locale, nu lipsesc operele scrise de cei mai importanți scriitori români și străini, ca un etalon ce nu se va perima niciodată.

Accesibilitate – progresul tehnologiei la vârful degetelor

Carțile digitale se pot citi atât de pe computer cât și de pe dispozitive mobile: telefoane inteligente, tablete, etc. În contextul în care și editurile se orientează spre vânzarea cărților în mediul online, biblioteca digitală pune la dispoziție informații gratuite și atent selecționate la care au contribuit scriitorii județului Alba.

Progresul tehnologiei facilitează accesul la un portofoliu de cărti online gata de citit la doar un click distanță, fără să aglomerăm biblioteca din sufragerie.

Portalul BibliotecaAlba.ro – o sursă generoasă de carți disponibilă pe categorii

Pentru o navigare ușoară, website-ul pune la dispoziție colecții de material grupate pe categorii. Pot fi accesate diverse scrieri aparținând următoarelor categorii : proză, poezie, eseu și critică literară, acestea fiind grupate în volume cu coperta originală ca suport vizual pentru a fi ușor de recunoscut la raft.

Toți scriitorii care doresc să contribuie la popularea bazei de date a bibliotecii online sunt rugați să ne contacteze prin emailul disponibil in secțiunea Contact.

Despre

Portalul BibliotecaAlba este un proiect inițiat și susținut de DANIEL ZDRÂNC , care împreună cu o echipă de tineri entuziaști au reușit implementarea unei idei in format digital care s-a materializat intr-o resursă online complet gratuită care se adresează atât scriitorilor cât si cititorilor din județul Alba.

Autorii locali vor avea posibilitatea să își promoveze materialele iar cititorii le vor oferi un feedback prețios prin numărul vizualizărilor aferente fiecărei carți în parte.

Aboneaza-te

Copyrights 2016 BibliotecaAlba.ro - Toate drepurile rezervate